Contactgegevens

Van de Kuil Bouwvisie

Eikbosserweg 114

1214 AL HILVERSUM

T 035-7726800

F 087-7843539

M 06-18552454

info@vandekuilbouwvisie.nl

KvK Gooi-,Eem- en Flevoland Nr. 32151649

BTWnr. NL174611250B01

Laatste nieuws

November 2013 lancering website

Diensten

Wat kan ik voor u betekenen

De diensten die ik kan leveren zijn van het vervangen van een eenvoudig kozijntje tot het realiseren van een complete uitbouw aan uw woning of een verbouwing. Hierbij staan de wensen van de klant centraal en kan ik in goed overleg met u het gehele werk aannemen.

Verbouwing

Van de kuil Bouwvisie kan voor u het gehele bouw proces verzorgen. Heeft u alleen nog maar een idee of al concrete plannen? Ik kan u adviseren van architect tot aan de eindoplevering van uw verbouwing. Hierbij staan meedenken, adviseren en goed overleg centraal.

Renovatie

Door veranderende behoefte of smaak wilt u uw woning laten verbouwen of uitbreiden. Hierbij wilt u dat de overlast tot een minimum beperkt blijft, dus moet er goed en efficient gewerkt worden. Wat vooral van belang is zijn duidelijke afspraken en een goede planning. Dit zijn een aantal punten die bij Van de Kuil Bouwvisie vanzelfsprekend zijn. Bij een renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Ook binnen in huis denk ik met u mee op het gebied van renovatie, bijvoorbeeld bij een nieuwe keuken of badkamer.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk. Veel kunt u zelf, maar voor de grotere klussen heeft u misschien een vakman nodig. Onderhoud van uw woning of bedrijfspand is bij mij in goede handen. Ik breng nieuwe deuren aan, vervang kozijnen of gevelelementen. Ook vervang ik voor u dakgoten, boeiboorden en dakkapellen. Heeft u een bestaande woning, die u (gedeeltelijk) wilt vernieuwen? Ook dan bent u bij mij aan het goede adres. Geheel naar uw wens renoveer ik uw pand, zodat uw woning weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Timmerwerk

Heeft u een idee voor een leuk meubel of tuinmeubel van hout. Bel gerust er is heel veel mogelijk. Trappen op maat gemaakt, ook in de oude trapgaten dus geen grote sloopwerkzaamheden om het trapgat aan te passen. Uw binnen deuren naar eigen ontwerp. Uw keuken op maat.